Diễn đàn bong88

Cộng đồng thành viên bong88

You are not logged in.

#1 2020-10-13 09:48:24

Jomjhcvb
Member
Registered: 2020-10-13
Posts: 4

New Balance x KITH 530KH

Dom New Balance x KITH 530KH Central Park is definitely een van de verbluffend uitziende paren uit dom nieuwste samenwerking tussen Completely new Balance en KITH. Dit verbazingwekkende kleurenschema lijkt tijdens het late herfstseizoen op Central Park. Het paar heeft een bordeauxrood bovenwerk dat is samengesteld uit een rijk olieachtig varkensleer met gewatteerde details op de wreef. Er is definitely ook gebroken wit micro-geperforeerd nubuck op de teenomslag. Het bevat ook guldenroede 3M onder het bordeauxrode gaas. De inlegzolen zijn op maat bedrukt  goedkope new balance schoenen por otro lado en voorzien van een kaart van Central Park. Het paar is afgewerkt found een gewatteerde poly-gevulde voering en een olijfgom buitenzool.

NewBalanceW05.jpg

De New Balance a Kith M850KH Brooklyn Passage zal binnenkort in dom winkels verschijnen in een Brooklyn Bridge-thema. NB por otro lado en Kith werkten opnieuw samen voor dit geweldig uitziende model. Het ontwerp suv de schoenen heeft patriottische vlagkleuren met verschillende blauwtinten. Het bevat ook geperforeerd nubuck en is gemaakt van varkensleer en  new balance schoenen dames zwart  interpretar. Er zijn twee transparante kleuren op de buitenzool en spikkels gaan omhoog en onder de zool wat er heel mooi uitziet. Het paar komt ook met ronde veters in plaats van platte.

De Concepts x Completely new Balance 997 Luxury Things Orange zal in dom winkels verschijnen in een levendige oranje kleurstelling. Na het recente succes found Asics, is Concepts connected with Massachusetts helemaal klaar voor deze geweldige samenwerking found New Balance. De M997 Luxury Goods heeft een premium levendig oranje suède bovenwerk geaccentueerd met een oranje leren tong. Het heeft een ton-sur-ton oranje lederen kraagvoering. Het paar is afgewerkt met   https://www.forunmark.com/new-balance/   een reflecterende scotchlite ’N’-steun por otro lado en een witte tussenzool found een grijze en zwarte gesmolten buitenzool.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB